Абрикосова запіканка

Покроковий рецепт абрикосової запіканки з фото.

  • Національна кухня: Європейська кухня
  • Тип страви: Легкий сніданок, Випічка
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Особливості: Рецепт для вегетаріанської дієти
  • Технологія приготування: Випікання
  • Нам знадобиться: Гриль
  • Час підготовки: 16 хвилин
  • Час приготування: 45 хвилин
  • Кількість порцій: 45 порцій
  • Кількість калорії: 192 кілокалорій
  • Привід: 1 година

Абрикосова запіканка

Така запіканка чудово підійде в якості легкого, але ситного сніданку. Рекомендуємо спробувати.

Інгредієнти на 45 порцій

  • Абрикоси-500 г
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Цукор 4 ст. л.
  • Борошно 4 ст. л.
  • Молоко 250 мл
  • Масло вершкове 10 г

Покроково

  1. абрикоси Вимити і розділити їх навпіл, видаливши кісточку. Форму для випічки змастити шматочком вершкового масла і викласти в неї абрикоси по колу розрізаною стороною вниз.
  2. Збити яйця з цукром, потім додати борошно і тепле молоко. Коли суміш підніметься і стане однорідною, вилитий її на абрикоси.
  3. Випікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.