Авголемоно

Покроковий рецепт авголемоно з фото.

  • Національна кухня: Африканська кухня
  • Тип страви: Супи
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Технологія приготування: Варіння
  • Час підготовки: 15 хвилин
  • Час приготування: 20 хвилин
  • Кількість порцій: 5 порцій
  • Кількість калорії: 305 кілокалорій
  • Привід: Масляна

Авголемоно

Простий рецепт авголемоно африканської кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 20 хвилин. Містить всього 305 кілокалорій.

Інгредієнти на 5 порцій

  • курячий бульйон 500 мл
  • рис 0,5 склянки
  • яйця курячі 2 шт.
  • лимонний сік 1-2 ст. л
  • сіль
  • білий перець

Покроково

  1. Рис добре промити, всипати в бульйон, довести до кипіння і Готувати на слабкому вогні під кришкою до готовності рису.
  2. Збити віночком жовтки з лимонним соком до стану однорідної емульсії, влити ополоник ледве теплого бульйону Ще раз збити, влити в суп (помішуючи), посолити, поперчити, прогріти (не доводячи до кипіння).
  3. Подавати, наприклад, з м’ясом курки.