Австрійський крем-суп з квасолею

Покроковий рецепт австрійського крем-супу з квасолею з фото.

  • Національна кухня: Російська кухня
  • Тип страви: Супи
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Технологія приготування: Запікання в духовці
  • Час підготовки: 18 хвилин
  • Час приготування: 20 хвилин
  • Кількість порцій: 5 порцій
  • Кількість калорії: 266 кілокалорій
  • Привід: Новий рік

Австрійський крем-суп з квасолею

Простий рецепт австрійського крем-супу з квасолею російської кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 20 хвилин. Містить всього 266 кілокалорій.

Інгредієнти на 5 порцій

  • черрі 5-6 шт.
  • квасоля-1 склянка
  • цибуля 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • часник 2-3 зубчики
  • вершки молочні (33%) 80 мл
  • сметана 3 ст. л.
  • масло соняшникова 3 ст. л.

Покроково

  1. Необхідно дрібно нарізати цибулю, моркву і часник.
  2. Промиту квасолю обсмажити на рослинному маслі разом з морквою, цибулею і часником до золотистого кольору.
  3. Налити в каструлю бульйон, додати вершки, очищені і нарізані кубиками помідори Варити 5 хвилин.
  4. Потім додати в бульйон обсмажені овочі.
  5. Все перемішати.
  6. Суміш потрібно перемішати у блендері до однорідної маси і посолити.
  7. Налити суп у тарілку.
  8. Для декорації страви додати ложку сметани, помідори черрі, зелень рукколи і полити оливковою олією.