Австрійські пишні млинці

Покроковий рецепт австрійських пишних млинців з фото.

  • Національна кухня: Австрійська кухня
  • Тип страви: Випічка і десерти, Австрійська кухня, Млинці
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 9 хвилин
  • Час приготування: 30 хвилин
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 468 кілокалорій

Австрійські пишні млинці

Простий рецепт австрійських пишних млинців австрійської кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 30 хвилин. Містить всього 468 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • Сіль за смаком
  • Пшеничне борошно 100 г
  • Молоко 150 мл
  • Кориця за смаком
  • Родзинки-75 г
  • масло 85 г
  • Цукрова пудра-60 г
  • Яйце куряче 4 штуки

Покроково

  1. Відокремте яєчні білки і збийте до отримання повітряної піни.
  2. Розтопіть 60 грам вершкового масла і збийте з жовтками і цукром. Постійно помішуючи, всипте борошно, сіль. Влийте молоко і з’єднайте з білками. Замісіть тісто.
  3. Обсмажте на вершковому маслі родзинки.
  4. Викладайте ложкою тісто на сковороду і смажте 5 хвилин. Потім акуратно переверніть і смажте ще 3 хвилини.
  5. Розріжте млинець на сектори, посипте родзинками і корицею.