Аджика свіжа

Покроковий рецепт аджики свіжої з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Закуски, Аджика
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Особливості: Рецепт сироїдіння
  • Час підготовки: 19 хвилин
  • Час приготування: 30 хв
  • Кількість порцій: 30 порцій
  • Кількість калорії: 310 кілокалорій

Аджика свіжа

Немає нічого смачнішого, ніж аджика, приготовлений власноруч! Ароматна, соковита, в міру гаряча й солодка закуска стане незамінним на будь-якому столі. Відкрив баночку в будь-який момент — і насолоджуєшся!

Даний спосіб приготування аджики є дуже швидким, так як не потрібно нічого варити. Аджика готується фактично в сирому вигляді, а потім розкладається по стерилізованим банкам для зберігання. Максимальний термін зберігання продукту — 6 місяців у прохолодному місці. Тепер ви знаєте, як приготувати аджику свіжу в домашніх умовах. Удачі!

Кількість порцій: 4-5

Інгредієнти на 30 порцій

  • Помідори — 2,5 Кілограма
  • Перець болгарський — 500 Г
  • Перець пекучий — 150 Г
  • Часник — 150 Г
  • Корінь хрону — 250 Г
  • Сіль — 0,5 Склянки
  • Цукор — 1 Склянка
  • Оцет яблучний — 1,5 Склянки

Покроково

  1. Овочі ретельно промиваємо та нарізаємо середніми шматочками. Перець очистіть від плодоніжок і насіння. Корінь хрону і часник також очищаємо.
  2. Перемелюємо всі овочі за допомогою м’ясорубки. Повинна вийде густа однорідна маса. Додаємо сіль, цукор і оцет. Ретельно все перемішуємо, щоб розчинився цукор і сіль.
  3. Розкладіть аджику з чистим, стерилізованим банкам. Зберігайте в холодильнику (або просто в прохолодному місці). Приємного апетиту!