Алжирське рагу в мультиварці

Покроковий рецепт алжирського рагу в мультиварці з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Друга страва
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Нам знадобиться: Polaris PMC 0517AD
  • Час підготовки: 9 хвилин
  • Час приготування: 1 год
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 84 кілокалорій

Алжирське рагу в мультиварці

Інгредієнти на 4 порцииПошагово

  1. Підготувати мультиварку і інгредієнти.
  2. Цибуля очистити і нарізати тонкими півкільцями. Часник очистити і роздавити. Моркву і селеру очистити і розрізати вздовж на 4 частини. Ковбаски нарізати шматочками довжиною приблизно 4 див.
  3. Увімкнути режим «Мультиповар» температуру 160°С. Розігріти в чашу мультиварки рослинне масло і обсмажити ковбаски до золотистого кольору, 8 хвилин. Шумівкою перекласти на тарілку і відставити у бік.
  4. Покласти в чашу мультиварки цибулю і готувати в тому ж режимі 4 хвилини. Додати часник і спеції, готувати 1 хвилину. Додати моркву, селеру, готувати 5 хвилин.
  5. Додати томати разом з соком, влити 0,5 склянки води, закрити кришку і готувати в режимі «Мультиповар» 30 хвилин при температурі 100°С.
  6. Квасоля відкинути на друшляк і промити. Додати в рагу квасоля і ковбаски.
  7. Готувати в режимі «Підігрів» 20 хвилин.

Якщо виділятися, то у всьому… віддайте перевагу звичайній рослинній олії Altero Golden, суміш соняшникової олії з оливковою, якщо Вам хочеться чогось класичного, або Altero Bouquet з додаванням олії троянди, якщо Ви бажаєте внести в свої страви нотку витонченості. Елегантна пляшка Altero оригінальної тригранної форми виступить справжньою прикрасою Вашої кухні і, без сумніву, стане об’єктом особливої уваги.