Амарантовая каша з тертим яблуком

Покроковий рецепт амарантового каші з тертим яблуком з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Основні страви
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 7 хвилин
  • Час приготування: 25 хвилин
  • Кількість порцій: 1 порція
  • Кількість калорії: 260 кілокалорій

Амарантовая каша з тертим яблуком

Простий рецепт амарантового каші з тертим яблуком домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 25 хвилин. Містить всього 260 кілокалорій.

Інгредієнти на 1 порція

  • Борошно амаранту ? склянки
  • Вода ? склянки
  • Молоко ? склянки
  • Кленовий сироп 1 чайна ложка
  • Сіль щіпка
  • Яблуко ? штуки

Покроково

  1. На середньому вогні розігрійте маленьку каструлю і всипте амарантовую крупу. Гарненько струшуйте протягом 2 хвилин сковороду до тих пір, поки зерна не почнуть лопатися. Не пережарьте. Додайте воду, посоліть, доведіть до кипіння, потім накрийте кришкою і варіть 10 хвилин.
  2. Влийте молоко і знову доведіть до кипіння. Накрийте кришкою і продовжуйте варити 10-15 хвилин, помішуючи час від часу, поки крупа не стане м’якою.
  3. Зніміть з плити і змішайте з кленовим сиропом.
  4. Перекладіть в миску, посипте тертим яблуком і подавайте на стіл.