Ананасовим мармелатто з розмарином

Покроковий рецепт ананасового мармелатто з розмарином з фото.

  • Національна кухня: Італійська кухня
  • Тип страви: Випічка і десерти, Італійська кухня
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Час підготовки: 7 хвилин
  • Час приготування: 2 години
  • Кількість порцій: 12 порцій
  • Кількість калорії: 580 кілокалорій

Ананасовим мармелатто з розмарином

Простий рецепт ананасового мармелатто з розмарином італійської кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 2 години. Містить всього 580 кілокалорій.

Інгредієнти на 12 порцій

  • Ананас 2 кг
  • Цукор 1,5 кг
  • Лимонний сік 1 столова ложка
  • Розмарин 3 стебла

Покроково

  1. Очистити ананас від шкірки і вирізати серцевину. М’якоть нарізати кубиками.
  2. З’єднати м’якоть ананаса з цукром і додати лимонний сік і розмарин. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 40 хвилин, знімаючи пінку.
  3. Зняти з вогню, видалити розмарин і залишити мармелатто під кришкою на ніч.
  4. На наступний день знову проварити ананасову масу 15 хвилин.