Ананасовим перевернуте печиво

Покроковий рецепт ананасового перевернутого печива з фото.

  • Національна кухня: Американська кухня
  • Тип страви: Печиво
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 19 хвилин
  • Час приготування: 30 хв
  • Кількість порцій: 10 порцій
  • Кількість калорії: 210 кілокалорій
  • Привід: На святковий стіл

Ананасовим перевернуте печиво

Рецепт приготування ароматного перевернутого печива з ананасом.

Замість нарізаного ананаса в цьому рецепті ви можете використовувати зелене яблуко.

Кількість порцій: 10

Інгредієнти на 10 порцій

  • коричневого цукру — 3/3, Чашки
  • вершкового масла — 9 Ст. ложок (6 ложок — замороженого)
  • ананаса — 1 Чашка
  • борошна — 2 Склянки
  • розпушувач — 2 Чайні ложки
  • соди — 1/1, Чайних ложки
  • цукор — 1 Чайна ложка
  • солі — 3/3, Чайних ложки
  • сколотин — 1 Склянку

Покроково

  1. Попередньо розігріти духовку до 230 градусів зі стійкою посередині. Приготувати ананасову начинку. Нагріти коричневий цукор і 3 столові ложки вершкового масла в маленькій каструлі на середньому вогні. Влити суміш в круглу форму для пирога, посипати зверху ананасом або яблуком, якщо ви його використовуєте.
  2. Для приготування печива змішати борошно, розпушувач, соду, цукор і сіль виделкою в мисці середнього розміру. Використовуючи тертку, крупно натерти заморожене масло в сухі інгредієнти, рівномірно перемішуючи.
  3. Додати сколотини, перемішати. Додати більше сколотин, якщо суміш здається занадто сухою.
  4. Викласти тісто на посипаній борошном поверхні. Пальцями сформувати 10 гуртків і викласти їх поверх ананасовій начинки.
  5. Випікати печиво до золотисто — коричневого кольору, поки начинка не почне вирувати, близько 20 хвилин. Перевернути печиво, викласти на блюдо і відразу ж подавати з ванільним морозивом або збитими вершками.