Ананасовим печиво

Покроковий рецепт ананасового печива з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Випічка і десерти
  • Складність рецепту: Нескладний рецепт
  • Час підготовки: 18 хвилин
  • Час приготування: 1 год
  • Кількість порцій: 10 порцій
  • Кількість калорії: 339 кілокалорій

Ананасовим печиво

Простий рецепт ананасового печива домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 1 годину. Містить всього 339 кілокалорій.

Інгредієнти на 10 порцій

  • Консервований ананас 230 г
  • Цукор ? склянки
  • Пшеничне борошно ? склянки
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Розпушувач ? чайної ложки
  • Сіль за смаком
  • Коричневий цукор — ? склянки
  • Вівсяні пластівці 1 склянку
  • Маргарин 100 г
  • Мигдаль 80 г

Покроково

  1. Викласти мед з соком в каструлю, перемішати з 1/1, склянки цукру і 1 столовою ложкою борошна. Варити до густоти та прозорості суміші.
  2. Злегка збити 1 яйце, додати частинами гарячу масу і варити, помішуючи, ще 2 хвилини.
  3. Змішати 3/3, склянки борошна з розпушувачем, сіллю, вівсяними пластівцями, коричневим цукром і 1/1, склянки розтопленого маргарину. Викласти у змащену маслом квадратну форму зі стороною 20 см і розрівняти, злегка притискаючи.
  4. Випікати 10 хвилин при 190°С.
  5. Залишилися 1/1, склянки розтопленого маргарину з’єднати з яйцем та 1/1, склянки цукру.
  6. Додати мигдаль. Викласти ананасову начинку на спечений корж, а зверху — мигдалеву масу.
  7. Випікати при 190°С ще 30 хвилин. Остиглий корж нарізати ромбиками.