Ананасову-кокосове печиво

Покроковий рецепт ананасову-кокосового печива з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Випічка і десерти
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Час підготовки: 9 хвилин
  • Час приготування: 40 хвилин
  • Кількість порцій: 12 порцій
  • Кількість калорії: 359 кілокалорій

Ананасову-кокосове печиво

Простий рецепт ананасову-кокосового печива домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 40 хвилин. Містить всього 359 кілокалорій.

Інгредієнти на 12 порцій

  • Консервований ананас 570 г
  • Цукор 1 склянку
  • Кокосова стружка 3,5 склянки
  • Яєчний білок 3 штуки
  • Ванільний екстракт ? чайної ложки

Покроково

  1. У великій сковороді (бажано антипригарній) ананас подрібнений з соком і цукром поставте на середній вогонь, поки рідина не випарується. Далі залиште на вогні і постійно помішуйте, поки ананас не придбає коричневий колір і не стане липкою консистенції (близько 15-20 хвилин).
  2. Змішайте кокосову стружку і приготований ананас в мисці. Введіть яєчні білки і екстракт ванілі. Перемішайте.
  3. Розігрійте духовку до 180 градусів. На деко викладіть лист пергаментного паперу або використовувати силіконовий килимок для випікання.
  4. Зробіть з тіста кульки діаметром 3-4 див.
  5. Покладіть печиво на деко і випікайте близько 20-25 хвилин.