Ананасову-яблучна шарлотка

Покроковий рецепт ананасову-яблучної шарлотки з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Випічка і десерти
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 10 хвилин
  • Час приготування: 40 хвилин
  • Кількість порцій: 6 порцій
  • Кількість калорії: 394 кілокалорій

Ананасову-яблучна шарлотка

Простий рецепт ананасову-яблучної шарлотки домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 40 хвилин. Містить всього 394 кілокалорій.

Інгредієнти на 6 порцій

  • Яйце куряче 4 штуки
  • Цукор 1 склянку
  • Пшеничне борошно 1 склянку
  • Сіль на кінчику ножа
  • Сода ? чайної ложки
  • Консервований ананас 1 банка
  • Яблуко 3 штуки
  • Ванілін на кінчику ножа

Покроково

  1. Білки трохи збити з половиною склянки цукру.
  2. Жовтки розтерти з цукром.
  3. З’єднати все і додати борошно, сіль, соду, ванілін.
  4. Додати нарізані кубиками яблука і ананаси (можна купити відразу консервовані кубиками).
  5. Форми для випічки змастити рослинним маслом.
  6. Розігріти духовку до 180 градусів. Поставити туди форму з тестом.
  7. Випікати 30 хвилин.

Я в тісто додала сироп від ананасів, приблизно півбанки. І, відповідно, борошна теж потрібно додати. Тісто має вийти як сметана.