Андалузький гаспачо

Покроковий рецепт андалузького гаспачо з фото.

  • Національна кухня: Іспанська кухня
  • Тип страви: Супи, Іспанська кухня, Гаспачо
  • Складність рецепту: Нескладний рецепт
  • Час підготовки: 16 хвилин
  • Час приготування: 46
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 221 кілокалорій

Андалузький гаспачо

Простий рецепт андалузького гаспачо іспанської кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 46. Містить всього 221 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • Білий хліб 50 г
  • Помідори-700 г
  • Майонез 90 г
  • Оцет 3 столові ложки
  • Огірки 1 штука
  • цибуля Ріпчаста ? головки
  • Рубана петрушка 1 столова ложка
  • Цукор щіпка
  • Мелений червоний перець за смаком
  • Сіль за смаком

Покроково

  1. Заздалегідь поставте заморожуватися фігурний лід. Хлібну м’якоть (без кірок) замочіть в невеликій кількості теплої води. Цибулю очистіть і натріть на дрібній тертці. Помідори обшпарте окропом і зніміть з них шкірку. Огірок очистіть від шкірки і насіння.
  2. Один помідор дрібно поріжте, змішайте з розмоченим хлібом і подрібніть в блендері або кухонному комбайні.
  3. Додайте в хлібно — томатну масу майонез, розбавлений 3% — ним оцтом, і як слід перемішайте. Влийте туди ж 0,5 л води, додайте цукор, сіль, перець і тертий лук, пермешайте.
  4. Залишилися помідори і огірок порізати і подрібніть в блендері, а потім додайте до супу.
  5. Перед подачею на стіл розлийте гаспачо по тарілках, в кожну тарілку покладіть кілька шматочків льоду і посипте зверху рубаною петрушкою.