Античний фруктовий салат

Покроковий рецепт античного фруктового салату з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Салати
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 19 хвилин
  • Час приготування: 20 хвилин
  • Кількість порцій: 2 порції
  • Кількість калорії: 84 кілокалорій

Античний фруктовий салат

Простий рецепт античного фруктового салату домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 20 хвилин. Містить всього 84 кілокалорій.

Інгредієнти на 2 порції

  • Персики 2 штуки
  • Диня 1 штука
  • Білий виноград 1,5 склянки
  • Мед 5 столових ложок
  • Біле сухе вино 2 склянки
  • Мелений мигдаль 80 г

Покроково

  1. диню Розрізати навпіл, акуратно видалити м’якоть і нарізати його на дрібні шматочки.
  2. Перемішати диню з іншими фруктами і мигдалем.
  3. Наповнити шкірку дині цією сумішшю.
  4. На малому вогні розігріти вино з медом, постійно помішуючи. Цією сумішшю полити фрукти.

Перед подачею на стіл салат краще охолодити в холодильнику протягом 1 години.