Апельсинове варення

Покроковий рецепт апельсинового варення з фото.

  • Національна кухня: Сицилійська кухня
  • Тип страви: Заготівля
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Особливості: Рецепт для суворої вегетаріанської дієти
  • Технологія приготування: Варіння
  • Час підготовки: 10 хвилин
  • Час приготування: 2 год 30 хв
  • Кількість порцій: 7 порцій
  • Кількість калорії: 162 кілокалорій

Апельсинове варення

Простий рецепт апельсинового варення сицилійської кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 2 год 30 хв. Містить всього 162 кілокалорій.

Інгредієнти на 7 порцій

  • вода – 0,5 л
  • апельсини – 1 кг
  • цукор – 1 кг

Покроково

  1. Апельсини помити, проколоти їх голкою і замочити в холодній воді на 3 дні. Воду міняти кожен день 2 рази — вранці і ввечері.
  2. На 4 день апельсини нарізати на шматочки (можна на кружечки або половини кружечків) і, заливши 0,5 л води, довести до кипіння і кип’ятити 10 хвилин. Потім засипати цукром і варити ще близько 30 хвилин.