Апельсинове желе для торту

Покроковий рецепт апельсинового желе для торту з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Випічка, Торти
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Час підготовки: 20 хвилин
  • Час приготування: 1 год
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 31 кілокалорій
  • Привід: На святковий стіл

Апельсинове желе для торту

Якщо ви не дружите з тортиками і кексами, мій простий рецепт апельсинового желе для торту як раз для вас! Магазинний бісквіт, крем і це желе — і торт готовий! Красивий і апетитний, всім сподобається!

Цей швидкий і простий рецепт апельсинового желе для торту сподобається тим господиням, які не дуже люблять возитися з тестом до питання випічки тортів бояться підходити. Саме для вас і існують магазинні заготовки: можна купити готову суміш для коржів, розвести її молоком або водою — і запекти. А можна і зовсім купити готовий корж! Те ж саме стосується і крему. Словом, не бійтеся експериментувати. Якщо на торті є таке красиве желе, він всім сподобається!

Кількість порцій: 4-6

Інгредієнти на 4 порції

  • Бісквіт — 1 Штука
  • Крем — 150 Грам (за смаком. У мене самий звичайний рідкуватий сметанний крем. )
  • Апельсин — 1 Штука (можна і більше, якщо великий корж)
  • Желе апельсинове — 1 Штука (1 пакетик)

Покроково

  1. Отже, на дно рознімної форми викладаємо бісквіт, потім змащуємо його кремом. Якщо є бажання і час, проявіть фантазію, зробіть прошарок з горішків, шоколадних крапель і т. п. А сам бісквіт можна, наприклад, просочити кавовим лікером.
  2. Апельсини нарізаємо дуже тонкими кружечками і красиво викладаємо поверх крему. При бажанні, знову ж, можна використовувати і інші фрукти.
  3. Магазинне желе розводимо, як зазначено на упаковці, ось тільки води беремо в півтора рази менше, ніж треба, щоб вийшло насичений за кольором желе. Заливаємо апельсини, і чекаємо повного застигання. Готово!