Апельсиновий лікер

Покроковий рецепт апельсинового лікеру з фото.

  • Національна кухня: Російська кухня
  • Тип страви: Коктейлі та напої
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Технологія приготування: Маринування
  • Час підготовки: 19 хвилин
  • Час приготування: 15 хвилин
  • Кількість порцій: 6 порцій
  • Кількість калорії: 74 кілокалорій
  • Привід: Масляна

Апельсиновий лікер

Простий рецепт апельсинового лікеру російської кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 15 хвилин. Містить всього 74 кілокалорій.

Інгредієнти на 6 порцій

  • апельсин 3 шт.
  • цукор 400 г
  • коріандр 0.5 ч. л.
  • горілка 700 мл

Покроково

  1. Апельсини вимити, обдати окропом, висушити, зняти цедру (білу частину не чіпати).
  2. Вичавити сік (близько 250 мл).
  3. Додати цедру, цукор, коріандр, горілку.
  4. Перемішати, щільно закрити кришкою.
  5. В.
  6. .
  7. .
  8. найважче — забути МІНІМУМ на 2 тижні.
  9. Періодично збовтувати.
  10. Готовий лікер пропустити через марлю.