Апельсинові булочки з маком

Покроковий рецепт апельсинових булочок з маком з фото.

  • Національна кухня: Американська кухня
  • Тип страви: Випічка, Булочки
  • Складність рецепту: Непростий рецепт
  • Час підготовки: 14 хвилин
  • Час приготування: 1 год 15 хв
  • Кількість порцій: 8 порцій
  • Кількість калорії: 151 кілокалорій
  • Привід: На сніданок

Апельсинові булочки з маком

Рецепт приготування булочок з апельсиновою цедрою, лимонним соком і маком.

За цим рецептом у вас вийде 8 великих булочок. Їх добре подавати з абрикосовим джемом і шматочком вершкового масла.

Кількість порцій: 8

Інгредієнти на 8 порцій

  • борошна — 2 1/1, Чашки
  • цукор — 1/1, Склянки
  • розпушувача — 1 Ст. ложка
  • солі — 1/1, Чайних ложки
  • охолодженого вершкового масла — 1/1, Чашки
  • сколотин — 1/1, Чашки (плюс 2 столові ложки )
  • апельсинової цедри — 1 Ст. ложка
  • апельсинового соку — 1/1, Склянки
  • жовток — 1 Штука
  • насіння маку — 1 1/1, Чайних ложки
  • кондитерський цукор для посипання — За смаком
  • абрикосовий джем і вершкове масло для подачі — За смаком

Покроково

  1. Розігріти духовку до 200 градусів. У великій мисці перемішати борошно, цукор, розпушувач і сіль. Додати нарізане на шматочки охолоджене вершкове масло і перемішати, поки тісто не буде нагадувати великі крихти. Ви можете зробити це руками або різаком для тесту.
  2. Додати 1/1, склянки сколотин, дрібно терту апельсинову цедру, апельсиновий сік, яєчний жовток і мак. Перемішати всі інгредієнти за допомогою виделки.
  3. Викласти тісто на злегка посипану борошном поверхню і замісити кілька разів.
  4. Викласти трикутники тесту на деко, вистелений пергаментним папером. Змастити зверху 2 столовими ложками сколотин і посипати цукром кондитерських.
  5. Випікати булочки до блідо — золотистого кольору, приблизно від 15 до 17 хвилин.
  6. Дати булочкам охолонути подавати з абрикосовим джемом і вершковим маслом.