Апельсинові булочки з мигдальною начинкою

Покроковий рецепт апельсинових булочок з мигдальною начинкою з фото.

  • Національна кухня: Європейська кухня
  • Тип страви: Десерти і випічка
  • Складність рецепту: Непростий рецепт
  • Час підготовки: 1 година
  • Час приготування: 20 хв
  • Кількість порцій: 18 порцій
  • Кількість калорії: 47 кілокалорій
  • Привід: Десерт, перекус, сніданок

Апельсинові булочки з мигдальною начинкою

Я дуже люблю випічку з цитрусами або одягають і горішками. Такий чудовий аромат стоїть у хаті! Сьогодні представляю рецепт моїх улюблених булочок з апельсиновим соком і мигдальною начинкою. Булочки виходять пишними, ароматними та смачними. До речі, якщо не хочете морочитися з начинкою, то можна спекти булочки і без неї. Це моя улюблена випічка, сподіваюся, вона сподобається і вам.))

Інгредієнти на 18 порцій

  • Для тесту
  • Апельсин 1 шт.
  • Ванілін 1 ч. л.
  • Вода 70 мл
  • Дріжджі сухі 2 ч. л.
  • курячі Жовтки 1 г
  • Масло вершкове 2 ст. л.
  • Молоко 100 мл
  • Борошно пшеничне 450 г
  • Цукор 2 ст. л.
  • Сіль 0.5 ч. л.
  • Начинка
  • Білки курячі 1 г
  • Мигдаль 100 г
  • Цукрова пудра-2 ст. л.

Покроково

  1. Для приготування булочок потрібно взяти борошно, цукор, дріжджі, сіль, масло, молоко, воду і апельсин. Для начинки знадобляться мигдаль, білок, цукрова пудра.
  2. Спочатку активувати дріжджі. У склянку налити тепле молоко і воду, додати 1 ст. л. цукру, дріжджі і перемішати. Почекати, поки не з’явиться характерна шапочка.
  3. З апельсина вичавити сік. Знадобиться 0,5 склянки апельсинового соку (100-120 мл).
  4. У миску просіяти борошно, зробити в центрі поглиблення і покласти туди жовток (білок залишаємо для начинки ) 1 ст. л. цукру, апельсиновий сік, розм’якшене масло, сіль і підійшли дріжджі.
  5. Замісити м’яке тісто. Якщо рідини виявиться недостатньо, можна підлити звичайної теплої води. Залишити тісто в теплому місці для підходу на 1 годину.
  6. Готуємо начинку. Мигдаль подрібнити в дуже дрібну крихту.
  7. Злегка збовтати яєчний білок.
  8. Пересипати мигдальне крихту в миску, додати білок і перемішати. Повинна вийти мажущаяся за консистенцією маса.
  9. Тісто розділити на кульки і кожен раплющить руками в коржик.
  10. Намазати на всю поверхню начинку.
  11. І скрутити в рулет.
  12. З’єднати кінці. Вийде така бублик.
  13. Збираємо вироби на деко і залишаємо для вистоювання на 20 хв. Потім змастити яйцем.
  14. Випікати при температурі 180°С до зарум’янювання. Булочки дуже смачні гарячими!