Апельсинові біскотті з горіхами

Покроковий рецепт апельсинових біскотті з горіхами з фото.

  • Національна кухня: Американська кухня
  • Тип страви: Випічка, Біскотті
  • Складність рецепту: Нескладний рецепт
  • Особливості: Рецепт дієтичного харчування
  • Час підготовки: 18 хвилин
  • Час приготування: 45 хв
  • Кількість порцій: 6 порцій
  • Кількість калорії: 164 кілокалорій
  • Привід: На полуденок

Апельсинові біскотті з горіхами

Рецепт приготування біскотті з апельсиновою цедрою, лісовими горіхами і лікером Куантро.

Апельсинові біскотті добре подавати з молоком. Замість лікеру Куантро ви можете взяти інший апельсиновий лікер.

Кількість порцій: 6-8

Інгредієнти на 6 порцій

  • лісових горіхів — 1/1, Чашки
  • розм’якшеного вершкового масла — 1/1, Чашки
  • цукор — 3/3, Склянки
  • яйця — 2 Штуки (великих)
  • насіння анісу — 1 Чайна ложка
  • лікеру Куантро — 4 Чайних ложки
  • апельсинової цедри — 2 Чайних ложки
  • борошна — 2 Склянки (плюс 2 столові ложки )
  • розпушувача — 1 1/1, Чайних ложки
  • солі — 1/1, Чайних ложки

Покроково

  1. Розігріти духовку до 175 градусів. Викласти лісові горіхи на деко. Запікати в духовці до появи аромату, близько 5 хвилин. Дістати з духовки, викласти на кухонний рушник на кілька хвилин. Видалити шкірку, поки горіхи ще теплі. Крупно порубати і відставити у бік.
  2. Зменшити температуру в духовці до 160 градусів. Вистелити деко пергаментним папером. У мисці збити вершкове масло міксером. Повільно додати цукор і збивати близько 2 хвилин. Додати яйця і збити, поки суміш не стане однорідною.
  3. Додати насіння анісу, лікер Куантро і апельсинову цедру, збити. Додати борошно, розпушувач і сіль. Перемішати до однорідної консистенції.
  4. Перемішати з подрібненими лісовими горіхами.
  5. На злегка посипаній борошном поверхні розділити тісто на дві рівні частини. Надати кожній частині форму довгого прямокутника близько 5 см завтовшки. Викласти тісто на деко на відстані 5 см один від одного. Випікати, поки тісто злегка не підрум’яниться зверху, близько 25 хвилин.
  6. Остудити на решітці протягом 5 хвилин, потім викласти на обробну дошку і розрізати по діагоналі на шматочки близько 6 см завширшки та 1 см завтовшки.
  7. Викласти біскотті розрізаною стороною вниз на деко. Випікати печиво від 5 до 7 хвилин. Дати повністю охолонути на решітці. Зберігати біскотті в щільно закритому посуді при кімнатній температурі протягом декількох тижнів.