Апельсинові капкейки

Покроковий рецепт апельсинових капкейків з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Випічка і десерти
  • Складність рецепту: Нескладний рецепт
  • Час підготовки: 12 хвилин
  • Час приготування: 40 хвилин
  • Кількість порцій: 8 порцій
  • Кількість калорії: 440 кілокалорій

Апельсинові капкейки

Простий рецепт апельсинових капкейків домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 40 хвилин. Містить всього 440 кілокалорій.

Інгредієнти на 8 порцій

  • Пшеничне борошно 150 г
  • Цукор 150 г
  • Яйце куряче 3 штуки
  • Розпушувач 1 чайна ложка
  • Апельсиновий сік 5 столових ложок
  • Ванільна есенція 1 чайна ложка
  • Вершковий сир 250 г
  • Ванільний цукор 2 столові ложки
  • Вершкове масло 150 г
  • Білий шоколад-50 г

Покроково

  1. Для початку, за годину до готування дістати масло і залишити його при кімнатній температурі. Як тільки воно стане м’яким, збити його міксером, додавши цукор, продовжуючи збивати 2-3 хвилини. Додати по одному яйця, ванільний екстракт, апельсиновий сік, добре збити. Просіяти борошно з розпушувачем, перемішати.
  2. Розігріти духовку до 180 градусів. Формочки змастити маслом, якщо використовуєте паперові капсули, масло не потрібно. Розкласти тісто, заповнюючи форми на 2/2, , випікати 15-20 хвилин.
  3. Коли капкейки охолоне, прикрасити кремом. Шоколад розтопити, остудити, змішати з вершковим сиром і ванільним цукром.