Арахісові млинці з полуничним варенням

Покроковий рецепт арахисовых млинців з полуничним варенням з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Випічка і десерти, Дитяче меню, Млинці
  • Складність рецепту: Нескладний рецепт
  • Час підготовки: 16 хвилин
  • Час приготування: 31
  • Кількість порцій: 5 порцій
  • Кількість калорії: 431 кілокалорій

Арахісові млинці з полуничним варенням

Простий рецепт арахисовых млинців з полуничним варенням домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 31. Містить всього 431 кілокалорій.

Інгредієнти на 5 порцій

  • Пшеничне борошно 1,5 склянки
  • Цукор-6 столових ложок
  • Сіль ? чайної ложки
  • Молоко 1,25 склянки
  • Сода 2 чайні ложки
  • Арахісова олія 1 столова ложка
  • Ванільний екстракт ? чайної ложки
  • Арахісова паста ? склянки
  • Полуничне варення за смаком
  • Яйце куряче 2 шт.

Покроково

  1. Просійте борошно змішайте з цукром, содою і сіллю. В іншій мисці змішайте молоко, арахісову пасту, арахісове масло, ваніль і злегка збиті яйця. З’єднайте обидві суміші і добре перемішайте.
  2. На добре розігріту млинцеву сковороду наливайте тісто, розподіліть по поверхні і смажте з обох сторін до готовності і золотистого кольору.
  3. Подавайте з полуничний варенням або джемом.