Арахіс в шоколаді

Покроковий рецепт арахісу в шоколаді з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Десерти
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Час підготовки: 10 хвилин
  • Час приготування: 2 год
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 302 кілокалорій
  • Привід: Для дітей

Арахіс в шоколаді

В якості натурального домашнього ласощі пропоную вам відмінний варіант, як зробити арахіс в шоколаді. Дуже смачно, а головне — зовсім нескладно.

Кількість порцій: 4-6

Інгредієнти на 4 порції

  • Арахіс — 250 Г
  • Шоколадые дропси — 250 Г
  • Арахісове масло — 1 Чайна ложка (за бажанням)

Покроково

  1. Це приголомшливий варіант десерту для всіх любителів солодкого. Використовувати в рецепт приготування арахісу в шоколаді можна найнесподіваніші інгредієнти в якості добавок — сіль або навіть гострий перець, наприклад. Вийде не тільки смачно, але і оригінально.
  2. А процес насправді дуже простий. У невеликій мисочці потрібно розтопити шоколад. При бажанні ви можете використовувати чорний, білий, молочний окремо або в різних поєднаннях. Додайте арахісове масло.
  3. Відразу підготуйте невелику форму або на деко. Застеліть її пергаментом для випічки.
  4. Арахіс очистіть і при бажанні трохи підсушіть на сковороді або в духовці.
  5. Викладіть його в розтоплений шоколад і як слід перемішайте.
  6. Тепер акуратно перекладіть масу на пергамент і розрівняйте.
  7. Арахіс в шоколаді в домашніх умовах повинен застигнути спочатку на столі, а потім на 30-40 хвилин відправте його в холодильник.
  8. Ось і все, апетитний і неймовірно смачний десерт для дорослих і дітей вже готовий.
  9. Приємного апетиту!