Ароматна гарбузова каша з кокосом

Покроковий рецепт ароматної гарбузової каші з кокосом з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Сніданки
  • Складність рецепту: Нескладний рецепт
  • Час підготовки: 10 хвилин
  • Час приготування: 45
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 409 кілокалорій

Ароматна гарбузова каша з кокосом

Простий рецепт ароматної гарбузової каші з кокосом домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 45. Містить всього 409 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • Рис 2 склянки
  • Вода-4 склянки
  • Морська сіль за смаком
  • Гарбуз ? кг
  • Молоко 2 склянки
  • Мед за смаком
  • Ваніль за смаком
  • Кокосова стружка за смаком
  • Мелена кориця на кінчику ножа
  • Родзинки без кісточок за смаком

Покроково

  1. Рис: в принципі, його кількість залежить від того, як багато ви хочете приготувати + води в 2 рази більше, ніж рису (можете готувати на молоці), посоліть за смаком.
  2. Гарбуз: очистити і натерти на тертці, закинути в каструлю і залити молоком, щоб воно закривало гарбуз і тушкувати, поки вона не розвариться. Додати мед за смаком (робіть солодше, потім ще рис туди додасться), ваніль, кокосову стружку (можна побільше), корицю і родзинки.
  3. Змішати рис з гарбузом (можете підлити ще трішки молочка і поварити, а можете просто накрити кришкою і дати постояти трохи).

Як бонус, я ще окремо закарамелизировала гарбуз і додала до каші. Як це зробити: на сковороді у воді загасити гарбуз і додати туди цукор, довести до стану і готувати, поки вода з цукром не утворюють карамель.