Ароматна риба-меч на грилі

Покроковий рецепт ароматної риба-меч на грилі з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Основні страви
  • Складність рецепту: Нескладний рецепт
  • Час підготовки: 13 хвилин
  • Час приготування: 58
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 338 кілокалорій

Ароматна риба-меч на грилі

Простий рецепт ароматної риба-меч на грилі домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 58. Містить всього 338 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • Натуральний йогурт ? склянки
  • Ямайська суміш спецій 1 столова ложка
  • Лимонний сік 1 столова ложка
  • Мелений кумін (зіра) 1 чайна ложка
  • Мелений сушений часник 1 чайна ложка
  • Чилі — пудра 1 чайна ложка
  • Мелена кориця ? чайної ложки
  • Мелений імбир ? чайної ложки
  • Філе риби — меч 4 штуки
  • Рослинне масло за смаком

Покроково

  1. У великій мисці змішайте йогурт, ямайські спеції, лимонний сік, часник, кумін, чилі, корицю та імбир. Додайте рибу, добре перемішайте, накрийте плівкою і відправте на 1 годину в холодильник, іноді перемішуючи.
  2. Розігрійте гриль або мангал.
  3. Викладіть рибу на змащену рослинним маслом ґрати і смажте приблизно по 4 хвилини з кожного боку до готовності і рум’яної скоринки.

Рецепт ямайської суміші спецій