Ароматний манговий соус в індійському стилі

Покроковий рецепт ароматної мангового соусу в індійському стилі з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Соуси і маринади
  • Складність рецепту: Непростий рецепт
  • Час підготовки: 20 хвилин
  • Час приготування: 40 хвилин
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 291 кілокалорій

Ароматний манговий соус в індійському стилі

Простий рецепт ароматної мангового соусу в індійському стилі домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 40 хвилин. Містить всього 291 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • Манго 1 штука
  • цибуля Ріпчаста 3 головки
  • Морква 1 штука
  • Томатна паста 1 чайна ложка
  • Помідори 3 штуки
  • Лимони ? штуки
  • Часник 2 зубчики
  • Куркума 1 чайна ложка
  • Тертий імбир 1 столова ложка
  • Сіль за смаком
  • Рослинна олія 4 столові ложки
  • Мелений чорний перець за смаком

Покроково

  1. В казанку добре розігріти рослинне масло.
  2. Цибуля очистити, дрібно нарізати, закинути в казанок і смажити до золотистого кольору.
  3. Додати очищену і натерту на крупній тертці моркву і смажити з цибулею пару хвилин.
  4. Додати куркуму, розмішати, смажити, помішуючи 3-5 хвилин.
  5. Додати натерті на тертці помідори (без шкірки) і тушкувати 10-15 хвилин на слабкому вогні, помішуючи.
  6. Потім додати імбир, часник і дрібно нарізаний лимон разом зі шкіркою (кісточки видалити).
  7. Манго очистити від шкірки і нарізати дрібними кубиками. Додати в казанок, перемішати і тушкувати все до м’якості (для кольору можна додати ложку томатної пасти або кетчупу). Посолити за смаком.

Подавати з рисом, картоплею або, намазати на хліб.

Приємного апетиту!