Ароматний томатний суп з квасолею

Покроковий рецепт ароматної томатного супу з квасолею з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Супи
  • Складність рецепту: Нескладний рецепт
  • Час підготовки: 7 хвилин
  • Час приготування: 40 хвилин
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 275 кілокалорій

Ароматний томатний суп з квасолею

Простий рецепт ароматної томатного супу з квасолею домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 40 хвилин. Містить всього 275 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • Подрібнені помідори у власному соку 800 г
  • Біла консервована квасоля 400 г
  • Цибуля 1 штука
  • Часник 3 зубчики
  • Морква 1 штука
  • Сіль за смаком
  • Хмелі — сунелі 1 чайна ложка
  • Мелений чорний перець за смаком
  • Зелень за смаком
  • М’ясо 200 г
  • Рослинне масло за смаком

Покроково

  1. загалом, вибране м’ясо промиваємо, нарізаємо дрібно (1 х1 см), варимо бульйон. Води для цього бульйону треба небагато — тільки щоб прикривала м’ясо. Так як м’ясо дрібно нарізано, варитися бульйон буде хвилин 15. Одночасно обсмажуємо дрібно нарізані цибулю (1 шт), моркву (1 шт) і часник (1 шт) до золотистого кольору.
  2. Коли бульйон готовий, викладаємо в нього з банки томати разом з соком (томати краще брати очищені від шкірки, і без яких — небудь добавок, тобто прісні). Доводимо до кипіння.
  3. Додаємо білу квасолю і засмажку. Солимо і перчимо за смаком. Додаємо хмелі — сунелі. Даємо супу прокипіти ще хвилин 10.
  4. За пару хвилин до готовності рубаємо в суп решта 2 зубчики часнику.

Я віддаю перевагу для цього супу брати все ж баранину — її потрібно зовсім небагато для ситного бульйону, накипу з неї немає, і вона чудово поєднується з томатами і квасолею. Але це, звичайно, на любителя. Подавати дуже гарячим. Перед подачею посипати рубаною зеленню. Дуже добре піде з сухариками, всілякими криспами і хлібцями. Можна подавати зі сметаною.