Асорті з вареної яловичини з супом Stracciatella

Покроковий рецепт асорті з вареної яловичини з супом Stracciatella з фото.

  • Національна кухня: Італійська кухня
  • Тип страви: Основні страви, Італійська кухня
  • Складність рецепту: Непростий рецепт
  • Час підготовки: 12 хвилин
  • Час приготування: 3 години 45 хвилин
  • Кількість порцій: 6 порцій
  • Кількість калорії: 601 кілокалорій

Асорті з вареної яловичини з супом Stracciatella

Простий рецепт асорті з вареної яловичини з супом Stracciatella італійської кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 3 години 45 хвилин. Містить всього 601 кілокалорій.

Інгредієнти на 6 порцій

  • Яловичі ребра 500 г
  • цибуля Ріпчаста 1 головка
  • Яловичий язик 500 г
  • Яловича вирізка 500 г
  • Стебло селери 1 г
  • Морква 1 штука
  • Помідори 1 г
  • Базилік ? пучка
  • Рубана петрушка ? склянки
  • Мелений чорний перець 1 чайна ложка
  • Яйце куряче 4 штуки
  • Тертий сир пармезан 30 г
  • Молоток лушпиння мускатного горіха щіпка
  • Гвоздика 2 шт.

Покроково

  1. Нарізати великими кільцями моркву і селеру. Порубати петрушку і базилік. Помідор нарізати кубиками. Велику цибулину розрізати уздовж, але дрібно нарізати тільки одну половинку.
  2. Яловичі ребра, вирізку і мова помістити разом з овочами і спеціями у велику каструлю з водою (3 літри), поставити на вогонь і довести до кипіння. Після чого зменшити вогонь і варити під кришкою 2-3 години, поки м’ясо не стане м’яким.
  3. Вийняти м’ясо з бульйону і покласти остуджуватися на обробну дошку.
  4. Тим часом, процідити бульйон і зняти з нього жир.
  5. Злегка збити віночком яйця, тертий пармезан, мускатний горіх і чверть чайної ложки чорного перцю.
  6. Налити проціджений бульйон (6 склянок) в чисту каструлю, поставити на вогонь і довести до кипіння. Влити в бульйон тонкою цівкою яєчну суміш, постійно помішуючи. Зменшити вогонь і варити 1 хвилину. Приправити сіллю і перцем.
  7. Коли яловичина трохи охолоне, відокремити м’ясо від ребер, зняти з язика шкіру і нарізати всі скибками.
  8. Подавати м’ясо на великому блюді із зеленню і супом Stracciatella, розлитим у чашки для бульйону.

бульйон, що Залишився можна зберігати в холодильнику тиждень і надалі використовувати для Stracciatella.