Асорті з капустою

Покроковий рецепт асорті з капустою з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Соуси і маринади, Вегетаріанська їжа
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 7 хвилин
  • Час приготування: 1 год
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 163 кілокалорій

Асорті з капустою

Простий рецепт асорті з капустою домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 1 годину. Містить всього 163 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • Білокачанна капуста 1 штука
  • Помідори 2 шт.
  • Томатна паста 2 столові ложки
  • Морква 2 шт.
  • цибуля Ріпчаста 1 головка
  • Соняшникова олія 1 столова ложка
  • Сіль за смаком
  • Оцтова кислота 3 столові ложки

Покроково

  1. Натерти моркву на крупній тертці і обсмажити з порізаною цибулею.
  2. Нашаткувати капусту, додати обсмажені моркву з цибулею, нарізані помідори, томатну пасту. Посолити, влити олію і поставити тушкувати на повільному вогні 15 хвилин.
  3. Влити оцет, довести до кипіння, розлити по банках, закрутити.
  4. Взимку можна додавати замість заправки, щі або борщ, або подавати як самостійне блюдо.

Я використовую завжди банки з закручуються на різьбу кришками з-під усяких покупних огірків-помідорів. Це дуже зручно.