Асорті з овочів і фруктів

Покроковий рецепт асорті з овочів і фруктів з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Заготівля
  • Складність рецепту: Непростий рецепт
  • Час підготовки: 11 хвилин
  • Час приготування: 1 год
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 215 кілокалорій

Асорті з овочів та фруктів

Простий рецепт асорті з овочів і фруктів домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 1 ч. Містить всього 215 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • петрушка
  • огірки
  • 1 кг моркви
  • 1 кг цвітної капусти
  • 1 кг твердих яблук
  • кріп
  • 1 кг зелених і бурих помідорів
  • 1 кг слив
  • листя вишні
  • 1 кг солодкого перцю
  • черешки селери
  • часник молодий

Покроково

  1. Овочі нарізати шматочками, потім укласти шарами в сухі стерильні банки. Додати кілька часточок часнику, зверху накрити листям вишні і свіжим кропом. Приготувати розсіл з розрахунку на літр води — 30 г солі. Вміст залити розсолом так, щоб він покривав овочі.
  2. Тепер банки щільно закрити і закатати простерилизованными кришками. Зберігати слід у прохолодному місці.