Асорті з патиссонами

Покроковий рецепт асорті з патиссонами з фото.

  • Національна кухня: Російська кухня
  • Тип страви: Заготовки, Маринування
  • Складність рецепту: Нескладний рецепт
  • Час підготовки: 15 хвилин
  • Час приготування: 1 год
  • Кількість порцій: 5 порцій
  • Кількість калорії: 331 кілокалорій

Асорті з патиссонами

Розповім, як приготувати асорті з патиссонами. Виходить смачна закуска і ніжна. Оцет майже не відчувається, але овочі при цьому хрусткі і соковиті. Те, що потрібно! Взимку зрадієте цієї заготівлі!

Всі мої друзі просто обожнюють таке асорті з патиссонами в домашніх умовах! При чому, я кожен раз додаю щось новеньке, а рецепт все так і випрошують! Спробуйте і ви експериментувати: можна додати гарбуз, помідори, огірки… Чого душа забажає, це ж асорті!

Кількість порцій: 5-6

Інгредієнти на 5 порцій

  • Патисони — 500 Г
  • Перець болгарський — 300 Грам
  • Кабачки — 500 Г
  • Гвоздика — 3 Штуки (3 гвоздика на банку 0.75 л)
  • перець Запашний — 3 Штуки (на банку 0.75 л)
  • Стебло кропу — 3 Штуки (3 парасольки на банку 0.75 л)
  • Насіння гірчиці — 1 Чайна ложка (на банку 0.75 л)
  • Листя хрону — 1 За смаком
  • Оцет 9% — 2 Ст. ложки
  • Цукор — 2 Ст. ложки
  • Сіль — 1 Ст. ложка

Покроково

  1. Викладаємо позначена кількість спецій на банку. Далі викладаємо порізані овочі.
  2. Заливаємо окропом і нехай постоїть півгодини. Зливаємо воду. Далі в 0.5 води розчиняємо цукор, сіль і оцет. Доводимо до кипіння, заливаємо суміш в банках.
  3. Закатуємо стерильними кришками, перевертаємо і закутуємо в ковдру до повного охолодження.
  4. А тепер перекладаємо в темне прохолодне місце чекати своєї години взимку!