Африканський кокосовий суп з нутом і каррі

Покроковий рецепт африканського кокосового супу з нутом і каррі з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Супи, Пісна їжа
  • Складність рецепту: Непростий рецепт
  • Час підготовки: 9 хвилин
  • Час приготування: 49
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 499 кілокалорій

Африканський кокосовий суп з нутом і карі

Простий рецепт африканського кокосового супу з нутом і каррі домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 49. Містить всього 499 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • Масло каноли 2 столові ложки
  • цибуля Ріпчаста 1 головка
  • Перець халапеньйо 1 штука
  • Червоний солодкий перець 1 штука
  • Часник 2 зубчики
  • Овочевий бульйон 2 склянки
  • Консервований нут 425 г
  • Каррі 1 чайна ложка
  • Помідори у власному соку 200 г
  • Сіль ? чайної ложки
  • Мелений чорний перець за смаком
  • Рис ? склянки
  • Кокосове молоко 400 г
  • Рубана петрушка 2 столові ложки

Покроково

  1. В киплячій воді зваріть рис до м’якості. Злийте і остудіть.
  2. У невеликій каструлі розігрійте олію на середньому вогні. Додайте дрібно нарізану цибулю, червоний перець і чилі. Обсмажте до м’якості, помішуючи, приблизно 5 хвилин.
  3. Додайте подрібнений часник і готуйте ще 1 хвилину, постійно помішуючи.
  4. Додайте бульйон, нут, дрібно нарізані помідори, каррі, сіль і чорний перець. Доведіть до кипіння на сильному вогні, зменшити вогонь і варіть, не закриваючи кришкою 10 хвилин.
  5. Потім додайте залишилися інгредієнти і варіть, помішуючи, приблизно 5 хвилин. Подавайте теплим.

Щоб зробити суп більш легким, не додавайте рис.