Баклажани з козячим сиром і медом

Покроковий рецепт баклажанів з козячим сиром і медом з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Закуски
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 18 хвилин
  • Час приготування: 30 хвилин
  • Кількість порцій: 8 порцій
  • Кількість калорії: 288 кілокалорій

Баклажани з козячим сиром і медом

Простий рецепт баклажанів з козячим сиром і медом домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 30 хвилин. Містить всього 288 кілокалорій.

Інгредієнти на 8 порцій

  • Баклажани 8 штук
  • Козячий сир 400 г
  • Гречаний мед 100 мл
  • Петрушка 20 г
  • Оливкова олія 50 мл
  • Сіль за смаком

Покроково

  1. Баклажани помити, зрізати кінці, щоб баклажани в процесі запікання не полопалися, і відправити в духовку, розігріту до 200 градусів, запікати протягом двадцяти — тридцяти хвилин, в залежності від розміру баклажан. М’якоть після закінчення терміну запікання повинна бути повністю готова до вживання.
  2. Після чого дістати, розрізати на половинки вздовж, вийняти нутрощі, перемішати з тертим козячим сиром, рубаною петрушкою, медом і дрібкою солі, полити оливковою олією і нафарширувати половинки баклажанів цією сумішшю.
  3. Поставити в духовку ще на десять хвилин. Після чого дістати і подавати або є, або зробивши соус: на частину бальзамічного оцту — частина меду, чотири частини оливкової олії, дрібку солі і щіпку перцю.