Баклажани по-мексиканськи

Покроковий рецепт баклажанів по-мексиканськи з фото.

  • Національна кухня: Мексиканська кухня
  • Тип страви: Гарячі страви
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 17 хвилин
  • Час приготування: 2 год
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 146 кілокалорій
  • Привід: На сніданок

Баклажани по-мексиканськи

Яких тільки рецептів приготування баклажанів не існує… Я вирішила поділитися з вами чудовим рецептиком, який мені відкрили в одному мексиканському ресторані. Отже, рецепт простий. Поїхали!

Гостре, пікантне блюдо в поєднанні з солодкуватим присмаком володіє приголомшливим ароматом. Любителі гостроти особливо оцінять баклажани по-мексиканськи в домашніх умовах саме за цим рецептом.

Кількість порцій: 4

Інгредієнти на 4 порції

  • Баклажан — 1 Штука
  • Болгарський перець — 1 Штука
  • Помідор — 2 Шт.
  • Твердий сир — 100 Грам
  • Часник — 2 Зубчики
  • кукурудза Консервована — 100 Г

Покроково

  1. Нам потрібно нарізати баклажани «книжкою». Можна готувати і всі овочі окремо, нарізки кубиками, але мені так подобається більше.
  2. Залишаємо на 15 хвилин в підсоленій воді, після чого натираємо часником і обсмажуємо на рослинному маслі. Часник краще натерти на дрібній тертці.
  3. Відварюємо куряче філе і нарізаємо його тонкими скибочками. Також можна обсмажити філе — за вашим бажанням і смаковим уподобанням.
  4. Нарізаємо болгарський перець і також відправляємо смажитися. Зменшуємо вогонь і в кінці смаження підсолюємо за смаком.
  5. Ось тепер можна начинити наш баклажан пересмаженими овощаим і курячим філе. Якщо ви готуєте все окремо, то робимо це так: обсмажуємо баклажани кубиками, потім подидоры, болгарський перець, часник і в кінці кидаємо куряче філе. Потім доводимо до готовності, солимо, перчимо і припраляем за смаком і подаємо.
  6. При подачі присипаємо всі твердим сиром. Також можна присипати зеленню петрушки.
  7. Ну, і безумовно, родзинкою служить гіркий гострий перець, за яким можна сказати, що це блюдо мексиканської кухні. Ще непогано подавати баклажани по — мексиканськи в домашніх умовах разом кукурудзою.