Баклажани по-новому

Покроковий рецепт баклажанів по-новому з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Гарячі страви
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Час підготовки: 14 хвилин
  • Час приготування: 2 год
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 52 кілокалорій
  • Привід: На обід

Баклажани по-новому

Вирішила вчора приготувати баклажани по-новому в домашніх умовах, оскільки дуже чула про цю страву. По часу у мене пішло близько двох годин, а за час випікання я зайнялася своїми справами.

Дуже раджу всім приготувати це блюдо, оскільки за смаком воно просто чудове! Часниково-майонезний соус надає особливий смак, а помідор тільки доповнює його. Блюдо просте в приготуванні і шалено смачне.

Кількість порцій: 4

Інгредієнти на 4 порції

  • Баклажан — 2 Шт.
  • Майонез — 4 Ст. ложки
  • Часник — 2 Зубчики
  • Помідор — 2 Шт.
  • Зелень — За смаком

Покроково

  1. Нарізаємо баклажани уздовж, попередньо їх ретельно вимивши. Краще робити смужки тонкими, щоб було зручно завертати.
  2. Відправляємо їх смажитися на рослинному маслі. Я обсмажую по 2 хвилини з обох сторін і залишити остигати. Тим часом готую соус: майонез змішую з зеленню і часником.
  3. Промазываю соусом баклажан зсередини і кладу часточку помідора, після чого закручую смужку в рулет і викладаю у форму для запікання.
  4. Тепер слід промазати залишилися соусом наші баклажани і відправити в духовку на двадцять хвилин. За бажанням, можна покласти начинку і фарш.
  5. Після запікання викладаємо баклажани по — новому в домашніх умовах на блюдо і присипаємо зеленню. Приємного апетиту!