Баклажанна лазанья

Покроковий рецепт баклажанної лазанья з фото.

  • Національна кухня: Італійська кухня
  • Тип страви: Основна страва
  • Складність рецепту: Нескладний рецепт
  • Особливості: Рецепт для вегетаріанської дієти
  • Технологія приготування: Випікання
  • Нам знадобиться: Гриль
  • Час підготовки: 14 хвилин
  • Час приготування: 45 хвилин
  • Кількість порцій: 3 порції
  • Кількість калорії: 232 кілокалорій
  • Привід: 1 година

Баклажанна лазанья

Це традиційне італійське блюдо в поданні не потребує. Але хто сказав, що лазанью готують тільки з м’яса? У ролі начинки чудово підійдуть баклажани. Така лазанья не тільки поживна, але й багата корисними речовинами.

Інгредієнти на 3 порції

  • Баклажани 5-6 шт.
  • Помідори-4-5 шт.
  • Часник 2-3 зубчики
  • Вершковий сир 60 г
  • Сир Пармезан 60 г
  • Сухий базилік за смаком
  • Орегано за смаком
  • Майоран за смаком
  • Рослинне масло за смаком
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець за смаком

Покроково

  1. баклажани Порізати уздовж, посолити і обсмажити на рослинній олії з обох сторін.
  2. Помідори на 30 секунд опустити в окріп, потім у холодну воду і зняти шкірку.
  3. Покласти в блендер і збити очищені помідори, зубчики часнику, сухі трави, сіль, перець.
  4. пармезан Натерти.
  5. В невелику форму викласти перший шар баклажанів. Змастити вершковим сиром і викласти решту шар баклажанів. Полити все томатним соусом і посипати пармезаном. Випікати в духовці 20-30 хвилин.
  6. Страва готова.