Баклажановая закусочна паста

Покроковий рецепт баклажановой пасти закусочної з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Закуски
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 20 хвилин
  • Час приготування: 40 хвилин
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 151 кілокалорій

Баклажановая закусочна паста

Простий рецепт баклажановой пасти закусочної домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 40 хвилин. Містить всього 151 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • Часник 2 зубчики
  • Петрушка щіпка
  • Сіль ? чайної ложки
  • Мелений чорний перець 1 чайна ложка
  • Рослинна олія 1 столова ложка
  • Яблучний оцет 1 столова ложка
  • Баклажани 2 шт.
  • 1 штука Помідори
  • Волоські горіхи 2 столові ложки

Покроково

  1. Вимити баклажани, потім проткнути їх в декількох місцях і запекти близько 30 хвилин.
  2. Очистити шкірку.
  3. Помідор, баклажани, часник, горіхи і петрушку збити в блендері.
  4. Отриману масу змішати з олією, оцтом, сіллю і перцем.

Паста може зберігатися в холодильнику тиждень.