Баклажановий бутерброд з помідорами

Покроковий рецепт баклажанового бутерброда з помідорами з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Закуски
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 15 хвилин
  • Час приготування: 45 хвилин
  • Кількість порцій: 45 порцій
  • Кількість калорії: 698 кілокалорій

Баклажановий бутерброд з помідорами

Простий рецепт баклажанового бутерброда з помідорами домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 45 хвилин. Містить всього 698 кілокалорій.

Інгредієнти на 45 порцій

  • Сметана 200 г
  • Часник 1 головка
  • Кріп 1 пучок
  • Баклажани 3 штуки
  • Яйце куряче 4 штуки
  • Сіль за смаком
  • Помідори 4 штуки
  • Рослинна олія 200 г

Покроково

  1. баклажани Порізати кружечками, не тонко і не широко. Збити яйця з сіллю віником, можна виделкою — для однорідної маси.
  2. Налити в сковороду олію, підігріти. Умочуючи кружечки баклажанів в яйцях, обсмажити з двох сторін.
  3. Викласти на тарілку з серветкою обсмажені баклажани, остудити.
  4. Для соусу змішати сметану з подрібненим часником і подрібненим кропом. Посолити соус за смаком, але не сильно, адже у вас є вже сіль в обсмажених баклажанах.
  5. Як тільки баклажани охолонуть, змастити соусом один гурток, покласти зверху гуртком нарізаний помідор (ширина гуртків однакова скрізь) і накрити другим кружечком баклажана.

Виходить овочевий бутерброд. Їсти з хлібом або без.