Балик з амура

Покроковий рецепт балика з амура з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Закуски, Балик
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Час підготовки: 19 хвилин
  • Час приготування: 5 дн 13 год
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 100 кілокалорій

Балик з амура

Для всіх любителів рибних закусок розповім, як приготувати балик з амура в домашніх умовах. Я пристрасті до таких балыкам не маю, але мої тато і дідусь просто без розуму! Любителі рибки!

Такий балик з амура в домашніх умовах готується легко, а виходить дуже смачним. Принаймні мені так казали, сама я, як і говорила, подібні закуски не люблю. Хоча зізнаюся, бутерброд з чорним хлібом, маслом і шматочком такої рибки — дуже навіть непоганий перекус!

Кількість порцій: 4-6

Інгредієнти на 4 порції

  • Амур — 1-2 Штук (чим більше риба, тим краще. У мене одна, але зате вагою аж до 7 кг )
  • Хмелі — сунелі — 1 Штука (1 пакетик)
  • Сіль — 1 Ст. ложка (можна і більше, за смаком

Покроково

  1. Рибу акуратно розрізаємо вздовж спинки, видаляємо хребет і всі великі кістки. Шкурки, згустки слизу і крові теж видаляємо. Отримане філе промиємо і натремо сіллю і спеціями.
  2. Я одну половинку філе нарізала дрібними порціонними шматочками, а другу — розділила на дві «рибки» і згорнула рулетом. Складаємо в миску і зберігаємо 2 дні в холодильнику, а потім ще 2 дні — в морозилці.
  3. Під час настоювання періодично помішуйте і перевертайте шматочки. Потім вивішуємо всі шматочки на мотузочку і сушимо 2 дні.
  4. Готово!