Бананова манна каша з скибочками манго в сиропі

Покроковий рецепт бананової манної каші з скибочками манго в сиропі з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Сніданки
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 15 хвилин
  • Час приготування: 15 хвилин
  • Кількість порцій: 2 порції
  • Кількість калорії: 866 кілокалорій

Бананова манна каша з скибочками манго в сиропі

Простий рецепт бананової манної каші з скибочками манго в сиропі домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 15 хвилин. Містить всього 866 кілокалорій.

Інгредієнти на 2 порції

  • Манна крупа 160 г
  • Молоко 400 мл
  • Цукор — ? склянки
  • Бананове пюре 200 г
  • Мелений імбир ? чайної ложки
  • Манго 1 штука
  • Пісочне печиво 2 штуки

Покроково

  1. Розріжте стиглий манго поздовжньо, видаліть шкірку і кісточку. Поріжте м’якоть на акуратні тонкі часточки.
  2. В сковороді з товстим дном з’єднайте 1/1, склянки цукру 140 мл води. Поставте на середній вогонь, додайте щіпку меленого імбиру. Нагрівайте до повного розчинення цукру і легкого загустіння сиропу. Коли сироп почне кипіти, закиньте в нього скибочки манго, трохи зменшіть вогонь і тушкуйте приблизно 10 хвилин до м’якості, але не розварювання фрукта. Зніміть з вогню.
  3. Паралельно з цим з’єднайте в сотейнику молоко і 2 столові ложки цукру, перемішайте, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Акуратною тонкою цівкою всипте манну крупу і варіть на середньому вогні при постійному помішуванні приблизно 5-6 хвилин до сильного загущення і повного випаровування рідини. Зніміть з вогню, додайте бананове пюре, перемішайте до однорідності, поверніть на вогонь і уварите до густоти ще раз. Зніміть з вогню і залиште під кришкою на пару хвилин.
  4. Подавайте кашу на підігрітих тарілках, раскрошив зверху по одному пісочного печива на кожну порцію і довільно розклавши скибочки манго. При бажанні полийте сиропом, що залишився.