Бананове варення

Покроковий рецепт бананового варення з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Випічка і десерти
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Час підготовки: 11 хвилин
  • Час приготування: 20 хвилин
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 308 кілокалорій

Бананове варення

Простий рецепт бананового варення домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 20 хвилин. Містить всього 308 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • Аніс (бадьян) 1 штука
  • Цукор-180 г
  • Ванільний цукор 1 їдальня ложка
  • Кислота лимонна 1 чайна ложка
  • Банани 500 г

Покроково

  1. Отже, розминаємо виделкою банани. Можете сильно не старатися — нічого страшного, якщо залишаться грудочки. Додаємо цукровий пісок, ваніль, бадьян, лимонну кислоту. Ставимо суміш на вогонь. Коли майбутнє варення закипить, вимикаємо. Через кілька годин (3-4) знову доводимо варення до кипіння і вимикаємо тільки через 10 хвилин. От і все!
  2. Варення перекладаємо в баночку і відправляємо в холодильник. Десерт виходить дуже ніжним, м’яким і зовсім не нудотним.