Бананово-шоколадний кекс в мікрохвильовці

Покроковий рецепт бананово-шоколадного кексу в мікрохвильовці з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Випічка і десерти
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 9 хвилин
  • Час приготування: 25 хвилин
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 585 кілокалорій

Бананово-шоколадний кекс в мікрохвильовці

Простий рецепт бананово-шоколадного кексу в мікрохвильовці домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 25 хвилин. Містить всього 585 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • Пшеничне борошно 75 г
  • масло Вершкове 100 г
  • Яйце куряче 3 штуки
  • Цукор 100 г
  • Какао — порошок 3 столові ложки
  • Розпушувач 1 чайна ложка
  • Ванілін 2 г
  • Банани 3 штуки

Покроково

  1. Какао і масло розтопіть в мікрохвильовці на мінімальній потужності протягом 40 секунд. Добре розмішайте до утворення блискучої однорідної маси.
  2. Міксером збийте яйця з цукром до густої пишної піни.
  3. Додайте до збитим яйця, борошно, просіяне з розпушувачем, і акуратно перемішайте.
  4. Влийте шоколадну суміш, перемішуючи, зачерпуючи з дна і з країв, до однорідності.
  5. Додати бананове пюре і ванілін. Так само можна використовувати яблука і корицю.
  6. Випікайте на 900 Вт протягом 5 хвилин.
  7. Дайте постояти 5-7 хвилин — в цей час пиріг ще готується. Після цього можна виймати.