Бананові бурфи з горіхами, курагою, родзинками

Покроковий рецепт бананового бурфи з горіхами, курагою, родзинками з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Випічка і десерти
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 12 хвилин
  • Час приготування: 1 год
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 704 кілокалорій

Бананові бурфи з горіхами, курагою, родзинками

Простий рецепт бананового бурфи з горіхами, курагою, родзинками домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 1 годину. Містить всього 704 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • Вода 200 г
  • Цукор 200 г
  • Банани 400 г
  • Курага 50 г
  • Сухе молоко 200 г
  • Родзинки 50 г
  • масло Вершкове 100 г

Покроково

  1. Розчиняємо цукор у воді на вогні.
  2. Додаємо дрібно нарізані банани і варимо 30-40 хвилин.
  3. Поки банани увариваются, дрібно ріжемо курагу, родзинки, мигдаль.
  4. Через 30-40 хвилин, коли банани перетворяться в однорідну масу і потемніють, додаємо курагу, мигдаль, родзинки. Перемішуємо.
  5. Додаємо сухе молоко, обережно перемішуючи.
  6. Розтоплюємо масло на сковороді.
  7. Додаємо масло в суміш, ретельно перемішуємо.
  8. Викладаємо у форму, накриваємо плівкою, ставимо в морозилку на 30-60 хвилин.