Бананові капкейки

Покроковий рецепт бананового капкейків з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Випічка, Капкейк
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 9 хвилин
  • Час приготування: 30 хв
  • Кількість порцій: 3 порції
  • Кількість калорії: 77 кілокалорій
  • Привід: Для дітей

Бананові капкейки

Бананові капкейки готують з перезрілих бананів. Приготування тіста не потребує багато клопоту та часу, готувати бананові капкейки — одне задоволення!

Бананові капкейки полюбятся вашим дітям. Обов’язково приготуйте їх до дитячого свята! Подайте їх до чаю або кави, тоді і ваші дорослі гості не залишаться байдужими. Я прикрашаю їх збитими вершками, іноді покупними, іноді збиваю сама. Ви можете придумати будь-який інший крем для ваших капкейків. Викладаю рецепт бананового капкейків з фото.

Кількість порцій: 3-4

Інгредієнти на 3 порції

  • Борошно — 1 Склянку
  • Пекарський порошок — 0,5 Чайних ложки
  • масло — 100 Г
  • Цукор — 0,5 Склянки
  • Сметана — 50 Г
  • Ванілін — 1,5 Чайних ложки
  • Яйця — 2 Шт.
  • Перестиглі банани — 2 Штуки (Великі)

Покроково

  1. Змішайте вершкове масло з цукром. Додайте ванілін, потім яйця. Все гарненько збийте.
  2. Краще тісто збивати міксером. Тоді інгредієнти добре перемішуються між собою до консистенції однорідної маси. І цукор измельчится.
  3. Розітріть банани в пюре. Це можна зробити виделкою. І додайте в тісто для капкейків.
  4. Додайте сметану і ще раз збити міксером. Увімкніть духовку нагріватися на 180-200 градусів.
  5. Приготуйте формочки для капкейків. Вилийте в них тісто так, щоб до верху залишалося 1,5-2 сантиметри, бананові капкейки трохи піднімуться під час випікання.
  6. Бананові капкейки випікаються протягом 20 хвилин. Перед подачею на стіл ви можете їх прикрасити збитими вершками, як це роблю я. Приємного апетиту!