Бананові кекси без цукру

Покроковий рецепт бананового кексів без цукру з фото.

  • Національна кухня: Іспанська кухня
  • Тип страви: Випічка і десерти
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Технологія приготування: Карамелизирование
  • Час підготовки: 20 хвилин
  • Час приготування: 25 хвилин
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 48 кілокалорій
  • Привід: Новий рік

Бананові кекси без цукру

Шеф-кондитер першої в Росії кондитерської онлайн-школи Bakerschool Решетнікова Марія поділилася з «Леді Mail.Ru» простим рецептом смачних веганских кексів — без яєць, молочних продуктів і навіть цукру!

Інгредієнти на 4 порції

  • банани (стиглі) 4 шт.
  • мед-120 г (1/1, ст. )
  • масло рослинне 50 г (1/1, ст. )
  • 220 г борошно (1 1/1, ст. )
  • розпушувач 10 г (1 ст. л. )
  • сіль 2 г (1/1, ч. л. )

Покроково

  1. Підготувати інгредієнти.
  2. Розігріти духовку до 185 градусів, вистелити форму для мафінів паперовими капсулами.
  3. Банани крупно нарізати, 12 часточок відкласти для декору.
  4. Окремо з’єднати всі сухі інгредієнти, добре перемішати віночком.
  5. В мисці добре розім’яти нарізані банани.
  6. Додати мед і масло, збити віночком.
  7. Всипати борошняну суміш і злегка розмішати.
  8. Тісто має залишитися злегка грудкуватим – це забезпечить маффинам пишність.
  9. Розподілити тісто по формочках Зверху викласти по скибочці банана.
  10. Випікати 20 хвилин.
  11. Готовим кекси дати трохи охолонути, вийняти з форми.
  12. При бажанні кекси можна декорувати веганскої меренгою – на основі аквафабы.
  13. Приємного чаювання!