Бананові кекси з горіхами і сирним кремом

Покроковий рецепт бананового кексів з горіхами і сирним кремом з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Випічка і десерти
  • Складність рецепту: Нескладний рецепт
  • Час підготовки: 16 хвилин
  • Час приготування: 1 год
  • Кількість порцій: 8 порцій
  • Кількість калорії: 668 кілокалорій

Бананові кекси з горіхами і сирним кремом

Простий рецепт бананового кексів з горіхами і сирним кремом домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 1 годину. Містить всього 668 кілокалорій.

Інгредієнти на 8 порцій

  • масло Вершкове 150 г
  • Банани 3 штуки
  • Розпушувач 5 г
  • Яєчний жовток 3 штуки
  • Вершки 22% — ні 100 мл
  • Пшеничне борошно 300 г
  • Мигдаль 70 г
  • Сир маскарпоне 250 г
  • Коричневий цукор 125 г
  • Цукрова пудра 100 г

Покроково

  1. Масло кімнатної температури потрібно змішати з цукром і збити до пишної світлої маси. М’які банани потрібно перетворити в пюре і додати до збитого масла. Я це робила з допомогою преса для картоплі — дуже зручно.
  2. Перемішати збите масло і бананове пюре, потім просіяти в миску борошно з розпушувачем. Повинно вийти густе однорідне тісто.
  3. Туди ж покласти нарізаний мигдаль. До речі, можна взяти і фундук і волоські горіхи. Потім легкими рухами знизу вгору вмішати білки, що залишилися. Краще зробити це широкої лопаткою. Тісто розкласти по формах, наповнюючи їх до верху. Пекти кекси потрібно при 180 градусах 40-45 хвилин.
  4. Для крему потрібно злегка збити на низькій швидкості маскарпоне, потім додати по черзі вершки і цукрову пудру. Виходить дуже ніжний крем, тим не менш, він зберігає форму. Зберігати його потрібно в холоді і прикрашати їм тільки повністю остиглі кекси.