Бананові коржі

Покроковий рецепт бананового коржів з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Випічка, Коржі
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 7 хвилин
  • Час приготування: 1 год
  • Кількість порцій: 3 порції
  • Кількість калорії: 65 кілокалорій
  • Привід: Для дітей

Бананові коржі

Хочете спробувати бананові коржі, виготовлені власними руками на самій звичайній сковорідці? Тоді скористайтеся цим рецептом, який допоможе швидко і смачно їх зробити. Буде смачно.

Перед вами рецепт, який дозволяє швидко приготувати бананові коржики не тільки господарів, але і початківцям кулінарам . Незважаючи на свою простоту, воно виходить дуже смачним, з приємним банановим запахом. До того ж, часу на нього витрачається так мало, що готувати такі коржі можна навіть до сніданку. Спробуйте тісто на бананову корж не просто перемішати, а збити міксером, тоді вони будуть пишніше. Кількість цукру підбирайте за ступенем солодощі банана. При збиванні білків можна додати трошки ванільного цукру, який тільки посилить аромат страви.

Кількість порцій: 3-4

Інгредієнти на 3 порції

  • Банан — 1 Штука
  • Яйце куряче — 1 Штука
  • Білок курячого яйця — 2 Шт.
  • Цукор — 1 Чайна ложка
  • Борошно пшеничне — 200 Грам
  • Розпушувач — 5 Г
  • масло — За смаком

Покроково

  1. Візьміть великий банан. Очистіть його від шкірки. Потім з допомогою блендера перетворити його в пюреобразную масу.
  2. Відокремте білок двох яєць від жовтка. З’єднайте білок з яйцем. Додайте ложку цукру. Збийте і перекладіть банан в яєчно — білкову масу. Розмішайте.
  3. В отриману масу з бананового пюре і збитого яйця з білком всипте просіяне борошно разом з розпушувачем. Все ретельно перемішайте. Тісто має бути таким же рідким, як і для приготування оладок.
  4. Розігрійте сковорідку. Розтопіть в ній невелику кількість масла. Потім за допомогою столової ложки викладайте тісто на сковорідку. Обсмажуйте кожен коржик з двох боків до появи золотистого кольору. Приємного апетиту!