Бананові мафіни з цільнозерновий борошна

Покроковий рецепт бананового мафінів з цільнозерновий борошна з фото.

  • Національна кухня: Американська кухня
  • Тип страви: Десерт, Випічка
  • Складність рецепту: Нескладний рецепт
  • Особливості: Рецепт для вегетаріанської дієти
  • Технологія приготування: Випікання
  • Нам знадобиться: Гриль
  • Час підготовки: 8 хвилин
  • Час приготування: 45 хвилин
  • Кількість порцій: 7 порцій
  • Кількість калорії: 178 кілокалорій
  • Привід: Новий рік

Бананові мафіни з цільнозерновий борошна

Ніжну випічку, яка не зашкодить фігурі, можна приготувати з цільнозерновий борошна. Звичайно, налягати на такі десерти у великій кількості також не варто, але іноді побалувати себе дозволяється.

Інгредієнти на 7 порцій

  • Цільнозернові борошно 1,5 чашки
  • Цукор 3/3, склянки
  • Насіння льону 1/1, чашки
  • Сода 1 ч. л.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Банани 2 шт.
  • Яйця 2 шт.
  • Натуральний йогурт 1/1, склянки
  • Вершкове масло-6 ст. л.
  • Ванільний екстракт 1 ч. л.
  • Цукор — пісок для подачі

Покроково

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  2. Формочки для випікання маффінів застеліть пергаментом.
  3. Змішайте в мисці борошно, цукор, насіння льону, соду і сіль.
  4. В іншій мисці банани, яйця, натуральний йогурт, вершкове масло і ванільний екстракт.
  5. З’єднайте борошняну і бананову суміші. Гарненько перемішайте.
  6. Розлийте тісто по формочках.
  7. Випікайте 20-25 хвилин.
  8. Остудіть мафіни у письмовій формі протягом 5 хвилин, а потім перекладіть на тарілку.
  9. Перед подачею посипте мафіни цукром.