Бананові панкейкі в мультиварці

Покроковий рецепт бананового панкейків в мультиварці з фото.

  • Національна кухня: Авторська кухня
  • Тип страви: Десерти
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Час підготовки: 20 хвилин
  • Час приготування: до 1 години
  • Кількість порцій: 2 порції
  • Кількість калорії: 152 кілокалорій

Бананові панкейкі в мультиварці

Простий рецепт бананового панкейків в мультиварці авторської кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за до 1 години. Містить всього 152 кілокалорій.

Інгредієнти на 2 порції

  • Куряче яйце 1 шт.
  • Яєчний білок 2 шт.
  • Бананове пюре 100 г
  • Гречана мука 50 г
  • Розпушувач тіста 1 ч. ложк

Покроково

  1. Бананові панкейкі в мультиварці — це ідеальний сніданок для всієї сім’ї, який не складе нікого байдужим. Нам знадобляться вищеперелічені інгредієнти. Спочатку в чашу ми розбиваємо одне ціле яйце. Акуратно відокремлюємо білки двох яєць від жовтків і додаємо їх до цілого яйцю.
  2. Ретельно збиваємо яйця віночком до появи бульбашок.
  3. Додаємо 100 грамів дитячого пюре з банана (можна будь-яке інше на ваш смак) і змішуємо його з яйцями до однорідної маси.
  4. Борошно обов’язково просіваємо через сито для насичення киснем і щоб уникнути утворення грудочок (у мене гречана, можна замінити іншою). Разом з борошном, додаємо 1 чайну ложку розпушувача для тіста. Все змішуємо до консистенції рідкої сметани (тісто має вийти як на оладки).
  5. Каструлю ставимо на режим «смажити» і добре прогріваємо. Після того, як мультиварка прогрілася, виливаємо повну столову ложку нашого тесту.
  6. Чекаємо появи бульбашок на поверхні панкейка (можна закрити кришку для прискорення процесу). Це займе 30-60 секунд. Потім перевертаємо на інший бік.
  7. Подавати їх можна з чим завгодно: з медом, горіхами, варенням/джемом/сиропом, фруктами (у мене панкейкі промазані м’яким сиром з замінник цукру, зверху политі медом, прикрашені горіхами і кокосовою стружкою). Приємного апетиту!