Бануш з грибами

Покроковий рецепт банушу з грибами з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Гарячі страви
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 8 хвилин
  • Час приготування: 40 хв
  • Кількість порцій: 1 порція
  • Кількість калорії: 87 кілокалорій
  • Привід: На обід

Бануш з грибами

Опишу тут рецепт приготування банушу з грибами. Традиційна закарпатська їжа підкорить ваш шлунок і ви обов’язково попросіть добавки.

Для приготування по цьому рецепту використовуйте печериці, так само можна використовувати білі гриби, вийде смачно. Бринзу краще взяти овечу. Цей рецепт приготування банушу, відрізняється від класичного лише грибами, але повірте, з ними набагато смачніше. Приступимо, бануш з грибами чекає на вас.

Кількість порцій: 1

Інгредієнти на 1 порція

  • Молоко — 1 Літр
  • Крупа кукурудзяна — 1 Стакан
  • Гриби — 500 Грам (печериці )
  • Бринза — 200 Г
  • Масло вершкове — 1 Ст. ложка
  • Сіль — 1 Щіпка
  • Цукор — 1 Щіпка

Покроково

  1. Дрібно наріжте гриби.
  2. Обсмажте гриби на сковороді.
  3. Влийте молоко в ємність. Посоліть, додайте цукор. Коли почне закипати, тонкою цівкою висипаємо крупу. Варимо, помішуючи 10-15 хвилин. В кінці додайте вершкового масла.
  4. Викладаємо бануш в горщик.
  5. Присипаємо зверху бринзою. Викладаємо гриби.
  6. Готово! Приємного апетиту!